Hunderacer for mennesker med allergi

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven. Det kan der nok godt være noget om, hvis man kigger på det. I en hund har man altid en, man ved, vil gå igennem ild og vand for én – bogstavelig talt. En hund vil gøre ALT for, at lederen af flokken, i dette tilfælde dig som hundeejer, har det så godt som overhovedet muligt. Det er helt igennem fantastisk at have en hund, som man kan stole på i tykt og tyndt. Men det er desværre ikke alle, der kan tåle hunde – eller kan de?

shutterstock_222201523Læs en masse om hunde

På hjemmesiden www.tha-ko-dah.dk kan du læse alt mellem himmel om jord, hvad angår hunde og huderacer. Her finder du små sjove historier, som du kan smile lidt af – måske kan du endda genkende dig selv i nogle af dem. Derudover kan du få en masse tips og ideer, som du selv kan prøve at benytte dig af. Dette kan både være til foder, opdragelse, legetøj og meget meget andet. Dette er en super spændende og hyggelig hjemmeside, som du kan få mange timer til at gå med. Det er hjemmesiden, alle hundeelskere skal kende og læse.

Man allergikere tåle nogle hunde?

Selvom man er allergisk over for hundehår, så er der stadig nogle hunde, som du måske godt kan tåle. De typiske hunde for allergikere er Coton de tuléar, Curly coated retriever, Xoloizcuintle, Shih Tzu, Bichon Havanais, Yorkshire terrier, Lhasa apso, West highland white terrier, Kerry blue terrier, Schnauzer, Puddel og Bichon Frisé. Dette er nogle af de hunde, som selv en allergiker kan anskaffe sig. Dog er det en god idé at gå ind at læse lidt om racen, og hvordan den påvirker forskellige allergener, da ikke alle er de samme. Alle kan have hund.