På ferie med hunden og familien

On vacation with the dog and the familyMange familier der har hund, ønsker at tage sin hund med på ferie, men synes at det er svært at finde passende steder som passer til hele familien. Med dette indlæg har man således forsøgt at samle en række destinationer i Danmark, som kan passe til familier med hunde, der ønsker at komme lidt hjemmefra og slappe af. Der er her fokus på Jylland, Fyn og Sjælland, hvor der i hver kategori er udvalgt en enkelt destination, der varmt kan anbefales.

På ferie i Jylland

Tæt på Silkeborg i Midtjylland finder man et sted der hedder Gl. Skovridergaard. Her finder man gode muligheder for oplevelser i naturen med familien og hunden. Silkeborg er nemlig kendt for de mange smukke områder i skoven, og helt generelt blot den skønne natur, hvor det er helt oplagt at gå en tur med familien og nyde naturen. Tag ligeledes en tur til Kunstcentret Silkeborg Bad, hvor det er muligt at se kunst ude i naturen, mens man er omgivet af den flotte natur.

På ferie på Fyn

På Fyn finder man Vissenbjerg Storkro, som bestemt er en hyggelig kro. Denne kro er placeret i skønne og uberørte omgivelser, og alle besøgende føler sig helt velkomne. Tidligere anmeldelser af stedet kalder det blandt andet for et af de smukkeste steder i landet. Vissenbjerg Storkro minder på mange måder om Gl. Skovridergaard tæt ved Silkeborg, da det ligeledes er naturen der er i fokus.

På ferie på Sjælland

På Sjælland finder man det skønne opholdssted Reersø Kro, hvor man kan tage hele familien med på et dejligt ophold. Her møder man smilende mennesker, der varmt byder hele familien velkommen. Området omkring kroen er et hyggeligt og stille område, hvor der findes en del ældre bygninger fra fortiden. Gå for eksempel en tur langs havnen, hvor man har rig mulighed for at prøvesmage de mange fisk der sælges her.

Leave a Reply